June 10, 2019

Бъбъл Футбол

 

Бъбъл Футбол се играе от 2 отбора по 5 човека с помощта на огромни надуваеми топки, наречени бъбъли. Бъбълите се “обличат” като раници и обгръщат цялото тяло, като оставят краката свободни и по този начин позволяват да се играе футбол и игри, в които целта е да повалиш противника на земята. Мачовете са изключително забавни и едновременно много натоварващи. Целта е да се отбележат повече голове или да се повалят всички противници на земята. Вероятността от контузии е сведена до минимум, тъй като почти цялото тяло е защитено от бъбъла. Играе се с удобно спортно облекло, без обувки със шипове и с доста добро настроение.

Ограничение в бройката на хора няма, като за един час могат спокойно да се завъртят 20 – 25 човека в няколко отбора, играейки турнир или различни рундове. Организираме събития в София и из цялата страна. За повече информация потърсете ни на телефон: +359899157026

Тактически игри:

Спарта

Отборна игра, при която двата отбора се изправят един срещу друг в епична спартанска битка. Всеки повален на земята играч изгаря и напуска терена. Рунда приключва, когато един от двата отбора елиминира всички играчи на противника.

Защити капитана

Всеки отбор избира капитан. Рунда се играе докато един от двамата капитани не бъде повален на земята, тогава неговият отбор губи битката. Изключително тактическа игра, при която е нужна стратегия за предпазването на капитана и осигуряване на защитата му, като едновременно с това е нужна и атакуваща мощ за повалянето на капитана на противника, което прави играта много динамична и интересна.

Сумо

Играчите се нареждат в кръг и при сигнал навлизат в кръг, който играе роля на тепих. Целта е да се изблъскат всички противници извън кръга. Победител е последният оцелял!

Бъбъл Битки

Играе се без правила и ограничения. От 1vs1 до 5vs5 битки, борби и съзтезания.

Един срещу всички

Най-силният играч(или шефа) се изправя срещу всички останали. Рунда свърша, когато бъде повален или когато повали всички противници.

Булдог

Английска тактическа игра, наподобяваща ръгби. Избира се един играч, който е булдог и той застава в единия край на игрището, а всички останали в другия край. При сигнал всички трябва да стигнат от страната на булдога, а той да се опита да предоврати това. Всеки спрян/бутнат играч преминава от неговия отбор за следващия рунд. Играта се играе докато отбора от играчи на булдога бутне на земята всички останали играчи. 

 

Bubble Football Logo

Bubble Football Logo

Галерия