May 17, 2016

Арчери Таг

 

 

Арчери Таг е нов, екстремен, отборен спорт, който се играе с лък и стрели с дунапренени върхове.

Играта наподобява пейнтбол, но оръжията тук са лъкове и стрели с дунапренен връх. Напълно безопасна и  безболезнена и едновременно изключително екстремна и интересна игра, в която се развиват уникални умения за стрелба с лък. Включва допълнителни мишени и специфични правила, които правят изживяването още по-динамично и съзтезателно.

Два отбора от 5 човека застават един срещу друг и при сигнал започват битката по между си, използвайки бъбълите за прикрития. Играта се играе в различни сценарии, в които целта е да се неутрализира противниковия отбор.
Възможни са множество варианти на играта – нормална игра на елиминиране на противниковия отбор, плени флага (Capture the flag), тактически и интензивни игри с точки и др.

Възрастова граница: 12+

kit_arc_archery_tagНужно е ли специално облекло и екипировка за да играя Арчери Таг?

Не, освен екипировката, която ние ви предоставяме, не е нужна друга специализирана екипировка. Препоръчително е играчите да са облечени в удобни, спортни дрехи и удобни, спортни маратонки без бутони и шипове, за да се насладят напълно на играта.

Нашата екипировка включва каска за главата, крага за предпазване на ръката от тетивата и ръкавица за стрелба за предпазване на пръстите.

НАПРАВИ РЕЗЕРВАРАЦИЯ